Две важни събития зъ жълто-черната общност ще се състоят през

...
Две важни събития зъ жълто-черната общност ще се състоят през
Коментари Харесай

От Ботев обявиха две важни събития

Две значими събития зъ жълто-черната общественост ще се състоят през октомври и ноември. От клуба поканиха последователите на празничен концерт по случай 110-годишния празник.

" На 4 октомври 2022 изживейте още веднъж великата “жълто-черна ” история! В сърцето на Стария град, ПФК Ботев Пловдив провежда празничен концерт по случай 110 години от своето основаване. На събитието ще участват почитатели, митове, сегашни футболисти, деятели и другари на клуба ", осведомиха от управата на канарчетата.

В концерта ще вземат участие Едит Унджиян, Никеца, водачът на група Д2 Димитър Кърнев, Хор на пловдивските момчета и Мирослава Кацарова. Водещи на събитието ще бъдат Гери Турийска и Камен Алипиев (Кедъра), а билетите се разпостраняват посредством eventim.

Клуб на последователите на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас и през тази година ще провеждат футболен шампионат в памет на Тоско Бозаджийски. Събитието ще се организира на 26.11.22г. (събота) и е с начален час 10:00 часа.

Мястото на провеждането на шампионата е зала Атрим Арена (бул. Цариградско шосе 53). Краен период на записванията (във фенмагазина на ул. Нестор Иванов 1) на искащите тимове е 31.10.22г. Таксата за присъединяване е 50лв на тим, като тимовете ще са формирани от 5 полеви играчи + вратар.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР