Две палави ученички са подлудили врачанското село Големо Бабино. 15-годишната

...
Две палави ученички са подлудили врачанското село Големо Бабино. 15-годишната
Коментари Харесай

Разгонени ученички бесуват с момчета денонощно и подлудиха врачанско село

Две палави ученички са подлудили врачанското село Големо Бабино. 15-годишната К. К. и 14-годишната М. И. по през целия ден бесуват с момчета и са вдигнали на главите си даже и прилежащите села, написа BulNews.bg.

Свидетели на протичащото се твърди, че малолетните ученички непрекъснато провеждат шумни купони и по този начин пречат на останалите хора да почиват. Стигнало се даже до такава степен достолепни баби да палят свещ и да се молят на Господ, откакто станали неволни очевидци на палавите смешки и закачки по време на среднощните сбирки.

Двете приятелки непрекъснато измисляли нови провокации за компанията си, с цел да задържат интереса на селските ергени, след които падали облекла и задръжки. Така се било стигнало и до организирането на шумни купони с доста алкохол и цигари в гробищата, където разпускали като за последно.

Облечени в изрязани потничета и къси панталонки, двете палавници създавали революционна конюнктура, в която кипвала буйната кръв на половината село.


Според локалните хора скоро има заплаха да се стигне до спор в мъжката част на Големо Бабино поради възходящите мераци към неуморните ученички. Моралисти създали опит да приказват с родителите им, само че по-късно не е настъпила никаква смяна в държанието на настоящите селски звезди. Затова те подадоха сигнал до медиите с вярата след обявата въпреки всичко фамилиите да озаптят дребните лудетини.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР