Две от организациите, които се обявиха за оставка на кабинета

...
Две от организациите, които се обявиха за оставка на кабинета
Коментари Харесай

Приключиха протестите на ВМРО и Национално движение Хан Кубратпред НС

Две от организациите, които се оповестиха за оставка на кабинета на пл. " Народно заседание ", напуснаха. Това са и Национално придвижване " Хан Кубрат ".
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 281
На площада останаха единствено представителите на съдружие на общините " Толерантност ", което сплотява над 60 общини. Сред протестиращите са кметовете на Кърджали Хасан Азиз и на Белица – Радослав Ревански, който е някогашен народен представител от Движение за права и свободи.

" За нас не е проблем, че са дружно с представители на националистически и патриотични обединения ", изясни Хасан Азис пред БНР. " Ние сме длъжни да се включим в този митинг в името на България, в името на днешния и на утрешния, само че дайте и за вчерашния ден. Не подвеждайте хората. Тук въпросът е и за патриотизма, тук въпросът е и за отговорността към България ".

За обаче нещата не стоят по същия метод. 

" Ние не протестираме дружно с никого. Виждаме представители на Движение за права и свободи, по тази причина няма да разреша да се събират и да се поставят под един знаменател двата ни митинга.. С Движение за права и свободи не можем да имаме общи цели. Движение за права и свободи пази непознати ползи – съветски, турски и всевъзможни други, само че не и български ", разяснява Ангел Джамбазки – евродепутат и съпредседател на.

Само Скопие разделя от ръководещото болшинство, стана ясно от думите на Милен Михов от. " Това предложение не подхожда на рамковата позиция на държавното управление и Декларацията от 2019 година и то би трябвало да бъде отхвърлено. Ако господин Кирил Петков бе показал малко гръбнак и беше застанал на българските национални ползи по въпроса за Македония, той щеше да получи нашата безапелационна поддръжка. Защото ние не се съмняваме, че той фактически се бори против корупцията и против мафията в България. Нашата позиция обаче е избрана от неговото безгръбначно държание и лакейско държание по отношение на западните сътрудници ", уточни той.

На среща с протестиращите излязоха депутати от Движение за права и свободи отпред с ръководителя на партията Мустафа Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР