Две от най-големите спортни икони на нашето време - Люис

...
Две от най-големите спортни икони на нашето време - Люис
Коментари Харесай

Изненада! Две спортни икони искат Челси

Две от най-големите спортни икони на нашето време - Люис Хамилтън и Серина Уилямс, изненадващо се оказаха измежду претендентите за нови притежатели на европейския клубен първенец по футбол " Челси ".

Двамата ще влагат общо 20 милиона паунда в консорциума на някогашния притежател на Ливърпул - сър Мартин Броутън. Това стана ясно след публикуването на цялостния лист от евентуални вложители, които са измежду претендентите за закупуването на " Челси ", написа dir.bg.

Спроед информациите на Острова, Хамилтън и Уилямс вземат участие с по 10 милиона $ в консорциума, главната част от който присъединяване има сър Броутън, който е главният акционер в Британските авиолинии.

Действията на Хамилтън и Серина въобще не са изненадващи, тъй като през годините двамата са показали, че имат бизнес интереси настрана от Формула 1 и тениса.

Освен това не е нещо извънредно спортни звезди или такива от музикалната и кино сцена да влагат в някои от топ клубовете по света.

Любопитно е, че Люис Хамилтън постоянно е признавал, че от дете е почитател на " Арсенал ", даже на няколко пъти е посещавал мачове на " артилеристите ", само че сега е подготвен да стане акционер в един от най-големите противници на обичания си клуб.

Битката за закупуването на " Челси " е на финалната права, като тази договорка би трябвало да избави " сините ", които изпаднаха в много тежка ситауция след наложените на Роман Абрамович наказания. На този стадий продажбата наподобява единственият вид за положително бъдеще за клуба.

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР