Две неизвинени отсъствия в първия си месец като депутат от

...
Две неизвинени отсъствия в първия си месец като депутат от
Коментари Харесай

Хазарта вече печели, че е на власт! Продава си задника на морето като „Черно парти – парламентарен контрол“

Две неизвинени отсъствия в първия си месец като народен представител от “Продължаваме смяната ” има Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта. Той е пропуснал да отиде на работа на 16 и 17 декември, излиза наяве от справката на уеб страницата на Народното събрание. Глобен е с удържане на дневната му отплата.

Точно на 17 декември Хазарта е имал концерт в бургаския клуб Fabric. В интернет изявата на новия народен представител е рекламирана като “Черно празненство – парламентарен надзор ”.

“Той съумя и към този момент си имаме човек в Народното събрание!? Ицо Хазарта идва за първия си парламентарен надзор във Fabric Club Burgas, откогато бе определен за депутат ”, пишат уредниците.

За по-малко от месец от старта на 47-ото Народно събрание (на 3 декември) депутатите към този момент имат 14 неизвинени отсъствия. Най-много са бягствата от работа на 9 декември.

Освен Хазарта от групата на “Продължаваме смяната ” има и други, отсъствали от пленарната зала, без да показват извинителна записка на управлението. Един от тях е водачът на една от партиите мандатоносител на Политическа партия – Средна европейска класа, Константин Бачийски, който е депутат от Бургас. Както и Снежана Апостолова, Искрен Арабаджиев, Йордан Маджунков и други От ГЕРБ отсъствия без опрощение имат някогашният външен министър Екатерина Захариева и Александър Ненков.

Две неизвинени има Владислав Панев от “Демократична България ”. Интересното е, че едното е за 9 декември – деня, в който съпредседателят на Зелено придвижване си пусна във фейсбук селфи с Делян Пеевски. Това провокира стихия измежду десните, последва опрощение и оставка като зам.-шеф на ПГ на Демократична България. Но Панев не се е явил и на идващия ден на работа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР