Две години след зверското убийство на 33-годишната тогава Евгения, докъде

...
Две години след зверското убийство на 33-годишната тогава Евгения, докъде
Коментари Харесай

Лъснаха скандални чатове на Орлин, 1г. планирал да убие Евгения. Адвокат потресен: Абсолютен парадокс

Две години след зверското ликвидиране на 33-годишната тогава Евгения, до каква степен стигна делото за закононарушението? Жертвата била открита в куфар, а експертизи потвърдили, че е била задушена с кухненско фолио. Подсъдими са нейният брачен партньор Орлин Владимиров, който е апетитен за физическия причинител, и татко му, упрекнат за това, че е оказал помощ на сина си да скрият тялото.
В студиото на „ Здравей, България ” приказва юристът на почерненото семейство Иво Найденов. Той разкри детайлности за хода на делото, откакто в сряда то беше гледано от Софийския градски съд. Той е безапелационен, че това е типичен случай на ликвидиране. Юристът показа предистория, която станала известна едвам по време на правосъдните съвещания. В чатове от година преди убийството Орлин е споделял със свои другари, че в случай че жена му го напусне, той ще я убие. По думите му тази детайлност не е била споделяна пред полицията. Найденов е безапелационен, че решението е било взето доста преди физическото осъществяване на убийството.
Според юриста на фамилията бащата на посочения за причинител освен е съизвършител в прикриването на закононарушението, само че и в неговото обмисляне. „ Ако единствено това, че е укрил тялото, в Наказателен кодекс е планувана такава опция, той ще бъде приет за отговорен, само че няма да бъде осъден. Това е безспорен абсурд. Наказателен кодекс не би трябвало да се написа „ на коляно ”, а би трябвало сериозен разбор ”, разяснява юристът.
Няколко дни, откакто брачният партньор на Евгения споделил на учителката на детето им, че тя е изчезнала, той бил ухилен и в положително въодушевление. Това е обяснила самата педагожка в правосъдната зала.
Майката на Евгения сподели в сряда, че, с цел да има домашно принуждение, би трябвало да бъдат подавани най-малко 3 тъжби в полицията. Капка Чорбанова е безапелационна, че казусът с щерка ѝ се е домашно принуждение.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР