Две деца и 65-годишна жена са пострадали при челен сблъсък

...
Две деца и 65-годишна жена са пострадали при челен сблъсък
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в Сливенско. Има загинал


Две деца и 65-годишна жена са потърпевши при преден конфликт сред лек автомобил и джип по пътя Сливен – Ямбол нощес около19.00 часа, заяви. Починал е лидерът на лекият автомобил. Пострадалите и умрелия са родственици, оповестяват от регионалната болница МБАЛ „ Д-р Иван Селимински " Сливен. Водачът на джипа е арестуван за 24 часа, осведомиха от полицията. 

В реанимация е 7 –годишно дете с контузии на гърди, стомах и таз, а другото дете – на 10 години,  е настанено в отделението по неврохирургия с комоцио, оповестиха още болничното заведение. Възрастната жена е в реанимация с контузии по цялото тяло. Пациентите са контакти, само че към момента не е отминала заплахата за живота им, сподели зам.-директорът на болничното заведение доктор Хрисант Хрисантов. 

Според полицията случаят е станал в региона на разклона за село Гергевец, когато водачът на джипа навлиза в насрещното платно и удря лекият автомобил. Изяснява си повода за това внезапно нахлуване. Кръвната проба за алкохол и опиати на лидера е негативна. 

35-годишният водач е арестуван с полицейска мярка от 24 часа, след което прокуратурата може да изиска удължение на мярката. Работата по случая продължава. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР