Двамата мъже от Враца, които бяха задържани за нападението над

...
Двамата мъже от Враца, които бяха задържани за нападението над
Коментари Харесай

Ето ги мъжете от Враца, заляли ясновидка със сярна киселина

Двамата мъже от Враца, които бяха арестувани за нападението над ясновидката Тони, бяха докарани в правосъдната зала с белезници, съобщи кореспондент на " Марица ". Те направиха всичко допустимо да скрият лицата си с ръце и качулки на якета. Магистратите ще решат дали да ги оставят за непрекъснато в ареста.

Двамата врачани, на 42 и на 51 години, възнамерявали покушението извънредно точно. На 14 март те се качили в джип и тръгнали от Враца за Пловдив. Престъплението било положително премислено, с авансово квалифициран маршрут. 
-->
Спрели до блока. Извършителят поставил здравна маска, бил с каскет и яке с висока яка, с цел да не бъде разпознат. При влизане във входа си поставя ръкавици и калцуни. Явно знаел, че вратата на дома й не се заключва, напряко влезнал в една от стаите. Ясновидката му споделила: " Как да ти оказа помощ? ". Той дал отговор: " Аз ще ти оказа помощ! " и я залял. След това избягал, качил се в джипа при съучастника си и тръгнали по различен маршрут за Враца. 

Защитата изиска да се запознае с материалите по делото, поради което гледането на мярката ще продължи към 15 часа. Ако виновността на двамата мъже се потвърди, ги чакат до 6 години затвор. 

 Ето ги мъжете от Враца, залели ясновидката Тони със сярна киселина

Две са главните версии, по които проверяващите работят по отношение на бруталното нахлуване над ясновидката Тони в кв. " Тракия ". 

Една от тях е осъществяване на поръчка от неудовлетворен клиент. Тя гласи, че въпросният клиент е потърсил услугите й и е заплатил голяма сума за решение на казуса му. След като обаче се почувствал излъган, изискал парите си назад. Те не му били върнати, а несгодите му продължавали. Така се решил на крайната стъпка - възмездие. Намерил реализатори - задържаните от Враца, заплатил им да я залеят със сярна киселина и задачата била изпълнена. 

Втората версия е персонално отмъщение - някой от задържаните да е пострадал от предлаганите от ясновидката услуги - пряко или индиректно - и да е стигнал до решение да я накаже, като я обезобрази. 

 Първо в

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР