Двамата големи Кристиано Роналдо и Луис Суарес играха за Португалия

...
Двамата големи Кристиано Роналдо и Луис Суарес играха за Португалия
Коментари Харесай

Кристиано обра аплодисментите, Суарес не успя при 2:0 за Португалия срещу Уругвай

Двамата огромни Кристиано Роналдо и Луис Суарес играха за Португалия и Уругвай в мача от група Н на международното състезание в Катар, който приключи с триумф с 2:0 за европейския отбор. Победата подсигурява класирането на „ мореплавателите “ на 1/8-финалите на шампионата. Тимът на Диего Алонсо пък има единствено една точка от нулевото тъждество с Южна Корея преди последния мач на отбора против Гана.

В 29-ата минута Нуно Мендеш центрира в наказателното поле на Уругвай, а Бруно Фернандеш с глава стреля в ръцете на вратаря Рочет, само че бе в състояние на засада. 3 минути по-късно Родриго Бетанкур стреля самичък против Диого Коща, който отрази удара му. В 42-ата минута Нуно Мендеш се контузи тежко и бе сменен от Рафаел Герейро.

В 54-ата минута Бруно Фернандеш центрира, а Кристиано Роналдо опита да играе с глава, само че топката влезе сама в мрежата за 1:0 и голът за португалците, с който откриха резултата, бе записан на Фернандеш. Между 75-ата и 78-ата минута Уругвай пропиля шанса си да изравни - първо Факундо Пелистри центрира, а Макси Гомес нацели гредата, по-късно Луис Суарес не съумя да се разпише, а най-после Коща отрази удар на Матиас Оливейра.

В 82-ата минута Роналдо бе сменен с Гонсало Рамош малко ненадейно и за самия него, само че обра овациите на почитателите.

В 92-ата минута Бруно Фернандеш вкара дузпа за Португалия и оформи крайния резултат, след което отборът се класира на 1/8-финалите на шампионата. Отборът е водач в групата с 6 точки, втори е Гана с 3. Южна Корея и Уругвай са с по 1 точка.

В идващия кръг на груповата фаза на 2.12 корейците играят с Роналдо и компания, а Уругвай и Гана ще спорят за второто място в директен дуел между тях.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР