Двамата български военнослужещи, участващи в небойната мисия на Алианса в

...
Двамата български военнослужещи, участващи в небойната мисия на Алианса в
Коментари Харесай

Двамата наши военнослужещи в Ирак са преместени на безопасно място

Двамата български военнослужещи, участващи в небойната задача на Алианса в Ирак, през вчерашния ден са предислоцирани на безвредно място.

Това стана вследствие на усложнената конюнктура в Ирак след убийството на иранския военачалник Касем Сулеймани.
Каракачанов: Българските офицери в Ирак краткотрайно ще бъдат евакуирани Ответни дейности на Иран против Съединени американски щати след убийството на Сулеймани биха ескалирали спора, счита министърът на защитата
България продължава осъществяването на поетите задължения и ще продължи присъединяване си в задачата, прецизират от Министерството на защитата.

В ефира на bTV през вчерашния ден министърът на защитата Красимир Каракачанов посочи, че българките военнослужещи вземат участие в задача на НАТО, която е обвързвана с образование на иракски военни.
Над 35 души бяха стъпкани и починаха на погребалната гала на Сулеймани Техеран разгласи Пентогона за терористична организация поради убийството на генерала
" Ако американските сили се изтеглят, няма по какъв начин това да стане в границите на един месец. Договорът планува, в случай че сходно решение бъде утвърдено от държавното управление, в границите на една година да завърши тази задача. Така че изтеглянето няма да е бързо в границите на някакви дни ", разяснява Каракачанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР