Двама тийнейджъри загубиха живота си, а още двама са в

...
Двама тийнейджъри загубиха живота си, а още двама са в
Коментари Харесай

След фиаско на пътя: 14-годишен уби двама

Двама младежи изгубиха живота си, а още двама са в болница, откакто 14-годишен малчуган направи крушение на един от най-оживените булеварди в Добрич. Трагедията стана към 3,30 часа  бул. „ Добруджа “. Шестима младежи пътували във форда, каран от 14-годишният Руслан К., съобщи ДарикНюз.

Момчето, което още не е навършило години, с цел да има въобще брошура, летяло с висока скорост и изгубило ръководство над колата. Тя внезапно завила наляво, минала през мантинелата и се забила в електрически дирек, който се намира на разграничителната линия.

От ударите колата преодолява и другата успоредна мантинела като се озовава в насрещното платно за придвижване. Екшънът станал в посока площад “Тракийски “ към балчишката бензиностанция в региона над агромагазина.

На място са починали 19-годишните М.Й. и Ив. К. Двама от пасажерите – 15-годишният Е.Р. и 19-годишният Й.Х., са в болница без заплаха за живота. Без пострадвания по знамение са пасажерът К.Й. и самият недееспособен лидер Руслан, който не е използвал алкохол.

Преди злополуката в автомобила са били общо седем души. Един от младежите от младежката компания, излязла измежду нощ на автомобилна разходка из града, слязъл малко преди екшъна.

Лекият автомобил бил ръководен като длъжностен от бащата на Руслан, който работел в строителна компания.

Извършен е оглед на местопроизшествието, което е било посетено персонално от окръжния прокурор на Добрич. Неправоспособният лидер е отведен в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Добрич и малко по-късно през днешния ден ще бъде притеглен към наказателна отговорност.

По случая с тежкото пътно произшествие е формирано досъдебно произвеждане, което се управлява от Окръжната прокуратура в Добрич за причиняване по несъобразителност гибелта на повече от едно лице, осъществено от лидер без нужната дееспособност – закононарушение по член 343, алинея 3 от Наказателен кодекс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР