Двама столетници от Обединеното кралсво споделиха своите тайни за дълголетие.

...
Двама столетници от Обединеното кралсво споделиха своите тайни за дълголетие.
Коментари Харесай

Какви са тайните за дълголетие на тези двама столетници?

Двама столетници от Обединеното кралсво споделиха своите секрети за дългоденствие. Вижте ги.
Тайната за дългоденствие на Дензил: Без алкохол и цигари. Здравословното хранене е надценено
Дензил Купър от Обединеното кралство отпразнува своя 101-ви рожден ден и разкри непредвидената загадка на си, заяви Metro.

Той роден в Есекс на 8 април 1921 година по време на Втората международна война води война в Европа и в този момент е последният жив представител на своята част. Връщайки се вкъщи, Купър се дами и става татко на три дъщери. Сега той има 9 внуци, 14 правнуци, а 15-ият би трябвало да се роди напълно скоро.

 дензил купър, столетник

На въпрос за аргументите за мъжът отговори, че счита обичайните препоръки по отношение на хранене за цялостна нелепост.

„ Тайната ми за дългия живот е, че в никакъв случай не съм пушил и съвсем в никакъв случай не съм пил алкохол. Но освен това на драго сърце консумирах нездравословна диета с най-малко зеленчуци. Здравословното хранене е надценено “, споделя 101-годишният деец.

Той добави, че е съумял да живее толкоз дълго, тъй като постоянно е бил балансиран човек и запазвал успокоение в сложни обстановки .

 дензил купър, дългоденствие

ВИЖТЕ ОЩЕ:

***
Тайната за дългоденствие на Роуз: Работете интензивно и не се отхвърляйте
Британската любителка на мотоциклети чества 100-ия си рожден ден и разкрива тайната на своето дългоденствие, заяви Hull Live.

Роуз Федърстоун отпразнува значимото събитие в старешки дом в покрайнините на родния си град Кингстън ъпон Хъл в Йоркшир. През военните години дамата е работила като кондуктор в рейс, а по-късно в родилна болница и в авиокосмическата компания British Aerospace.

Пенсионерката описа, че обичаните й занимания през свободното време са каране на мотоциклети със брачна половинка си и плетене . Като причина за дълголетието си Федърстоун уточни обичаната си работа и дейния метод на живот .

„ Моят съвет е да работите интензивно и в никакъв случай да не се отказвате. Но би трябвало да изпитвате наслаждение от това. И не се забърквайте в разногласия, в случай че те могат да бъдат избегнати “, предизвести столетничката младежите. Тя добави, че е значимо също да употребявате добър крем за лице и да не губите възприятие за комизъм.

 роуз федърстоун

В чест на 100-ия й празник Федърстоун получи приветствена картичка от кралица Елизабет II, а личният състав на старческия дом провежда особено празненство, на което участваха родственици и другари на героинята на деня.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР