Двама служители на охранителна фирма на 23 и 25 г.

...
Двама служители на охранителна фирма на 23 и 25 г.
Коментари Харесай

БРУТАЛНО! Охранители пребиха мъж след скандал на пътя. Извадиха нож на свидетел, опитал да ги спре

Двама чиновници на охранителна компания на 23 и 25 година са арестувани за побой и опасност с хладно оръжие, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи Бургас.
Случаят е от 24 март. В Четвърто Районно ръководство е получено известие от 50- годишен бургазлия за това, че станал очевидец на случай в региона до спирка „ Капчето “, при който двама чиновници от охранителна компания нанасят удари в региона на лицето на лидер на автомобил, паркиран зад друга кола на бул. «Захари Стоянов».
Бургазлията се намесил, с цел да спре биячите, само че те се агресирали още повече и го заплашили с нож. Малко по-късно в същото полицейско ръководство се явил и потърпевшият – различен 50- годишен бургазлия, който декларирал, че до момента в който управлявал персоналния си автомобил, извършвайки изпреварване, лимитирал придвижването на длъжностен автомобил на охранителна компания, който бил в лявата пътна лента, предава 24 часа.
В региона до спирка „ Капчето “ сред пътуващите в засечения автомобил и 50- годишния бургазлия зародил спор. Охранителите блъснали мъжа по лицето, предизвиквайки кръвотечение от носа. При осъществения обзор в УМБАЛ Бургас не са открити фактури по носа и челюстта, прецизират от полицията.
В резултат на полицейските дейности на чиновници от Четвърто Районно ръководство е открита самоличността на чиновниците от охранителната компания и те са арестувани за период от 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР