Двама си гукат на метри от сладкарницата, тя не откъсва

...
Двама си гукат на метри от сладкарницата, тя не откъсва
Коментари Харесай

На ЧРД на Линда! Заловиха Кирил и Лена, парапетът стана баничка

Двама си гукат на метри от сладкарницата, тя не откъсва взор от него
Кирил Петков и Лена Бориславова още веднъж приковаха погледите към себе си. Двамата бяха засечени да си гукат в баничарница на столичната улица " Оборище ". Това се случва в деня, в който брачната половинка на някогашния министър председател - Линда Петкова, чества рожден ден, разкри ПИК.


-->
Петков и Бориславова избрали заведение за своята среща, което се намира в непосредствена непосредственост до сладкарницата на Линда. На фотосите, публикувани от ПИК, се вижда по какъв начин Лена не откъсва очи от Кирил.

Двамата се усамотили на една от масичките в баничарницата, до момента в който извън ги пази НСО. След това Петков и Бориславова се отправили към неофициалната щаб квартира на " Промяната " на ул. " Чаталджа ".



Не е ясно по какъв начин Петков ще чества рождения ден на брачната половинка си Линда, тъй като от 18:30 ч. бе на митинга пред Народното събрание против хартиената бюлетина. Ясно е единствено, че макар фотосите с годеника си Мирослав Иванов, които Лена поскаше в последния месец, двамата с Петков остават много близки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР