Двама руснаци са починали в хотел в източния индийски град

...
Двама руснаци са починали в хотел в източния индийски град
Коментари Харесай

Двама богати руснаци загинаха в рамките на дни в хотел в Индия

Двама руснаци са умряли в хотел в източния индийски град Раягада в границите на няколко дни при мистериозни условия. Милионерът Павел Антов беше открит да лежи в локва кръв пред хотела на 24 декември. Това е станало дни откакто различен руснак, Владимир Биденов , който е придружавал Антов, е умрял от инсулт.

Павел Антов е на 66 години и е бил на посещаване в индийския щат Одиша, с цел да чества рождения си ден. Според известията той е умрял откакто е паднал от прозореца на стаята си.

Антов е предприемач, част от от партията " Единна Русия ", която поддържа държавното управление в Кремъл и член на районният парламент във Владимирска област. В известие на Народното събрание се споделя, че „ предприемачът е бил цялостен с сила и проекти за бъдещето “.

Украински медии означават, че в обществените мрежи Антов е описал съветската инвазия като терористичен акт, а по-късно е изтрил поста си и е удостоверил лоялността си към президента Владимир Путин, оповестява Българска телеграфна агенция.

Случаите, при които авторитетни съветски жители умират при необикновени условия са чести в последните месеци. През септември при рухване от прозорец умря ръководителят на борда на шефовете на петролната компания „ Лукойл “ Равил Маганов.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР