Двама от основните футболисти на Локомотив София Валентин Николов и

...
Двама от основните футболисти на Локомотив София Валентин Николов и
Коментари Харесай

Добри новини за Локомотив София преди старта на плейофите

Двама от главните футболисти на Локомотив София Валентин Николов и Мики Орачев възобновиха през днешния ден пълноценни тренировки с отбора. Завръщането на двамата съответствува с представянето на новия треньорски щаб на отбора отпред с Красимир Балъков.

Валентин Николов прекара малко над 25 дни с ортопедичен ботуш на крайници поради контузия на глезена, получена преди мача с Лудогорец на 16-и март. Въпросната травма го извади и от състава на младежкия народен тим за мача с Полша, извоюван от " лъвчетата " с 1:0. И откакто преди седмица смъкна шината, през днешния ден той стартира и пълноценни занимания.

Мики Орачев, който се завърна на стадиона в " Надежда " от ЦСКА 1948 през зимата, е записал напролет едвам два мача. 28-годишният ляв защитник има едвам два мача, само че не е играл поради разнообразни мускулни контузии от 25-и февруари. За Орачев годината може да се счита за неприятна, защото и в ЦСКА 1948 имаше сходни проблеми и там записа едвам пет срещи.

" Реално бяхме длъжни да търсим смяна, тъй като сезонът не се развива по никакъв начин съгласно нашите упования. Ситуацията и в клуба, и към клуба е с доста въпросителни. Надяваме се, че новият старши треньор и хората от екипа му ще внесат пресен въздух, както се споделя. И с нова сила ще се класираме умерено в горната част на нашия плейоф ", разяснява за Българска телеграфна агенция вицепрезидентът на Локомотив София Валентин Николов. Относно информацията за диалози за нов контракт сред клуба и един от сътрудниците сега, за момента няма изясненост в каква посока ще се развият те.

Той добави, че през днешния ден притежателят на клуба Иван Василев е претърпял интервенция в клиника в Лайпциг. Хирургическата намеса беше планувана и няма съображение за терзание след нея. За момента не се знае по кое време предприемачът и някогашен нападател на " червено-черните " ще бъде изписан да се прибере в България.

Новият старши треньор Красимир Балъков и Локомотив София откриват плейофа за оцеляване в неделя (28-и април) от 15:15 часа като посетители на Хебър Пазарджик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР