Двама от футболистите на ЦСКА от близкото минало Тодор Янчев

...
Двама от футболистите на ЦСКА от близкото минало Тодор Янчев
Коментари Харесай

Тодор Янчев и Светослав Петров пред БНТ преди финала за Купата

Двама от футболистите на ЦСКА от близкото минало Тодор Янчев и Светослав Петров дадоха изявление за предаването " Арена спорт ", в което приказваха за идния край за Купата на България.

Бившият капитан на " алените " Янчев показа, че няма нищо по-хубаво от това тимовете на Левски и ЦСКА да се срещнат във край за Купата на страната и, несъмнено, си пожела победа за някогашния си клуб.

" Винаги е хубаво, когато има сходно съревнование. Няма по-хубаво от това пък това съревнование да бъде в един единствен мач като финала за Купата на България. Аз чакам ЦСКА да победи. Най-важното е " алена " България да бъде щастлива след края на мача ", разяснява Янчев.

Той се върна и към времето, в което играеше дружно в средата на терена със Светослав Петров и разкри какво ги е направило толкоз добър тандем.

" Взаимно се допълвахме. Когато на единия му посочваха картон, идващия път беше другия. Пазихме се взаимно и имахме добър тандем. Вероятно Светльо беше по-техничен (смее се), само че въпреки всичко ние бяхме отбранителни халфове и работата ни беше да лишаваме топките. Мисля, че се справях по най-хубавия метод с това ", показа Тодор Янчев.

Неговият някогашен съотборник Светослав Петров пък разяснява наставника на ЦСКА Алън Пардю и добави, че не трябва да се драматизира при една възможна загуба във финала.

" Човекът е участвал на доста по-големи игрища с доста повече аудитория. За всички чужденци обаче това дерби е нещо доста запаметяващо се. Атмосферата тук просто е доста по-различна. Според мен една възможна загуба не би трябвало да се отрази на идващите проекти на тима. Това е проблем в България, че драматизираме прекален доста за някой резултат и сме подвластни от него ", съобщи Петров.

Цялото изявление вижте във видеото

Автори: Илиян Енев и Стефан Георгиев

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР