Двама олигарси извън България дирижират протестите и ги финансират. Това

...
Двама олигарси извън България дирижират протестите и ги финансират. Това
Коментари Харесай

Двама олигарси извън страната дирижират протестите

Двама олигарси отвън България дирижират митингите и ги финансират. Това сподели председателката на Народно събрание Цвета Караянчева по бТВ.

По думите й Отровното трио и Божков не оставяли друго усещане с изключение на, че били мафия, която финансира митингите.

" Не смятате ли,че Радев готви бунт? На 2ри нямаше ли такова? " попита Караянчева. Според нея върха бил, когато той вдигнал пестник, а триото го припознало. Тя посочи, че по време на обръщението му към народните представители и народа, извън поставили колони, от които да се чува речта му от залата.

Шефката на Народно събрание посочи, че хората, които желали смяна по естествен метод се разграничавали от триото.

" Кой проблем ще разгадаем, в случай че подадем оставка? Имаше референдум преди няколко години, той съвсем съумя, там имаше тематиката за понижаване на броя на депутатите, дано създадем един спор. Какво вършим след оставка? Социологическите изследвания демонстрират, че ГЕРБ още веднъж ще е в Народното събрание ", сподели още тя.

Караянчева даде да се разбере, че в никакъв случай не са имали проблем да се разделят с някого или да подадат оставка. Но в случай че били виновни трябвало да продължат да работят и да оказват помощ на хората. 

" Не се опасяваме нито от избори, нито от служебно държавно управление ", сподели тя.

" Българска социалистическа партия 3 месеца се разхождаха из България, като паднаха на евроизборите се прибраха тихомълком. На който не му се върви на работа, да не върви ", сподели още тя.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР