Двама мъже от Русе са привлечени към наказателна отговорност за

...
Двама мъже от Русе са привлечени към наказателна отговорност за
Коментари Харесай

Убиха жената на човек от ГЕРБ за 65 бона. Как реагира Борисов?

Двама мъже от Русе са привлечени към наказателна отговорност за убийството на собственичка на верига аптеки и брачна половинка на общински консултант от ГЕРБ в града. Мотивът им е обир, а откраднатата сума е 65 000 в лв. и евро.

Това заяви за bTV Георги Георгиев, областен прокурор на Русе, като посочи, че убитата жена е Еранохи Пехливанян.

Задържаните са упрекнати за похищение, за обир на пари в огромни размери и за съзнателно ликвидиране за прикриване на други закононарушения.

„ Признават авторството си в осъществяването на тези закононарушения. Задържани са от прокурор за период от 72 часа и продължаваме да работим по случая. Мотивът им е алчен – за пари. Общата стойност на предмета на закононарушението обир по обвиняванията към този момент е 65 хиляди лв., в банкноти от лв. и евро “, заяви той. 

По-голямата част от парите са открити у арестуваните. 

Сигналът за изчезнала жена е подаден на 14 януари от околните й. Последната информация за нея е била от 11 януари, оповестиха от окръжната прокуратура в Русе за малкия екран.

Тялото й е било намерено в река Русенски Лом, разчленено.

Тази вечер, с цел да поддържа фамилията, в Русе дойде и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той изрече съболезнованията си на брачна половинка на убитата жена и на сина им на Facebook страницата си.

„ Съболезнования на Бедрос Пехливанян и сина му. Не сте сами! Бедо е един от хората, с които поставихме началото на ГЕРБ в Русе през 2008 година Благодаря на служителите на реда и прокурорите, които стигнаха до причинителите на това тежко закононарушение. Въпреки чегъртането и в Министерство на вътрешните работи, има останали почтени служители на реда “, написа Бойко Борисов. 

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР