Двама души са убити, а най-малко 14 са ранени при

...
Двама души са убити, а най-малко 14 са ранени при
Коментари Харесай

Кървав бал на випускници в Тексас

Двама души са убити, а минимум 14 са ранени при пукотевица на студентско празненство в град Грийнвил, близо до Далас, в южния американския щат Тексас, съобщи Българска телеграфна агенция. Трагедията се разиграла малко преди среднощ нощес по време на бал на випускници на филиал на Тексаския университет Ей енд Ем-Комърс.

Според локален полицейски началник стрелбата почнала към 15 минути откакто служителите на реда към този момент пристигнали на мястото на празненството. Те били извикани заради сигнали за нелегално паркиране и чули изстрели от задната страна на постройката, само че не могли да дефинират дали те били дадени вътре или извън. При последващия оглед на постройката вътре били открити двамата убити. Други 14 души са потърсили здравна помощ или са приети в болница с разнообразни пострадвания. От университета споделиха, че празненството не е публично проведено от управата, а от самите участници. По оценка на служителите на реда на него имало към 750 души.

Стрелецът се търси и към този момент управляващите не разполагат с негово изложение. Няма информация и какъв брой съществени са контузиите на ранените. От офиса на локалния шериф споделиха, че ще дадат повече информация по случая на конференция по-късно през днешния ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР