Двама души са убити, а други четирима ранени след като

...
Двама души са убити, а други четирима ранени след като
Коментари Харесай

Отпаднал студент уби двама в US университет

Двама души са убити, а други четирима ранени откакто стрелец откри огън с револвер против студенти в региона на Университета на Северна Каролина в Шарлът. Нападателят бе арестуван от полицията. Силите на реда го обезоръжиха, само че не разкриха самоличността му.

" Не мога да ви опиша тъгата на цялата общественост от осъзнаването, че сходно нещо се е случило в региона на нашия университет ", съобщи на конференция шефът на университетската полиция Джефри Бейкър. Трима от ранените са в сериозно положение, добави той.





Местните медии обаче бързо идентифицираха килъра като 22-годишния Тристан Ендрю Теръл, някогашен студент от усиверситета. Той следвал история, преди да прекъсне този учебен срок. Тв оператори снимаха от близко лицето на окования в белезници палач, който даже се усмихна и подмятна нещо към публицистите, преди да бъде вкаран в полицейското ръководство.

На сцената на следващата кланица в американско образователно заведение се отзоваха и спецчастите на полицията и сътрудници на Бюрото по алкохол, тютюн и огнестрелно оръжие.

Във вторник на университетския стадион е бил плануван безвъзмезден концерт за последния образователен ден и студентите отивали на ст. " Джери Ричардсън " да гледат рапъра Уака Флока Флейм. В образователното заведение следват над 26 500 души, а чиновниците му са към 3000.

Концертът бе анулиран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР