Двама души може да са пострадали от зарин в пощенски

...
Двама души може да са пострадали от зарин в пощенски
Коментари Харесай

Намериха зарин в пощенски клон на Facebook

Двама души може да са потърпевши от зарин в пощенски клон в Менло Парк, Калифорния, употребен от Фейсбук, заяви телевизия районното поделение на NBC - NBC Bay Area, представена от БГНЕС. Една от пратките може да съдържа зарин, оповестява каналът като цитира информация от локалните управляващи.

В момента двама чиновници, които са били в непосредствена непосредственост до подозрителните пакети, се усещат обикновено, няма признаци на отравяне, обявиха управляващите.

От съображения за сигурност, неотложно са евакуирани четири здания.

Заринът е нервен сътрудник, открит през 1938 година в Германия. Той е наименуван на своите откриватели. Това е течност без цвят и миризма и е в категорията на нестабилните токсични субстанции. Когато е изложен на зарин, човек първо получава усложнения в дишането, настава повръщане, с течение на времето се губи надзор над функционалностите на тялото. Жертвата се задушава, а гибелта идва от сърдечна непълнота.

Конвенцията за химическите оръжия, която влезе в действие през 1997 година, не разрешава производството, съхраняването и потреблението на зарин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР