Двадесетата годишнина от членството на България в НАТО е наследство

...
Двадесетата годишнина от членството на България в НАТО е наследство
Коментари Харесай

Митов: Двадесетата годишнина от членството на България в НАТО е наследство на свободата

Двадесетата годишнина от участието на България в НАТО е завещание на свободата, извоювана с труд и тежки промени. Тя е доказателство за трайната мощ на груповата сигурност и архитектура на сигурност, учредена на правила. Това уточни в декларация от името на парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ- Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, във връзка днешната дата, на която преди две десетилетия България получи статут на пълновръстен член на Северноатлантическия пакт.

Застанали пред несигурностите на бъдещето, България и нашите съдружници сме обединени в своята решителност да изградим свят, в който границите не могат да бъдат променяни със мощ, а суверенните нации могат свободно да избират своето бъдеще, добави Митов.

В декларацията си той цитира и думи от встъпителната тирада на американския президент Джон Ф. Кенеди, в които се споделя: " Нека всеки знае, дали ни желае положително или зло, че ще платим всяка цена, ще понесем всяко задължение, ще посрещнем всяка компликация, ще подкрепим всеки другар, ще се противопоставим на всеки зложелател, с цел да подсигуряваме оцеляването и триумфа на свободата ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР