Двадесет години след като оригиналният филм Mean Girls очарова публиката,

...
Двадесет години след като оригиналният филм Mean Girls очарова публиката,
Коментари Харесай

Тина Фей разказва, че отново работи с Линдзи Лоън в новия Mean Girls

Двадесет години откакто истинският филм " Mean Girls " очарова публиката, най-новата му итерация, " Mean Girls: The Musical, " дебютира под номер. 1 на касата през уикенда. Този най-нов филм, комбинация от истинския шлагер от 2004 година и музикалната акомодация на Бродуей, бележи завръщането на франчайза.

Тина Фей, креативната мощ зад истинския сюжет и шоуто на Бродуей, още веднъж играе ролята си на госпожа.Норбъри, учителят по математика.

Друг човек, който се завръща във кино лентата, е Линдзи Лоън, която беше звездата в хитовия филм от 2004 година Фей сподели, че Лоън, макар че е бременна в седмия месец и живее в Дубай, е нетърпелива да бъде част от новия план. Нейното присъединяване се пази в загадка, добавяйки детайл на изненада за публиката.

„ Оригиналният филм в действителност е филм на Линдзи, разбирате ли? Тя просто свети посредством него “, сподели Фей. „ Мислех си, че в случай че тя щеше да направи нещо, помислих си, че може да е хубаво да се появи някак късно във кино лентата, когато си казваш: „ О, боже, не мислех...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР