Два златни медала за МГ „Баба Тонка“ на Ученическата сесия

...
Два златни медала за МГ „Баба Тонка“ на Ученическата сесия
Коментари Харесай

Два златни медала завоюваха ученици на МГ Баба Тонка

Два златни медала за МГ „ Баба Тонка “ на Ученическата сесия на 51. Пролетна конференция на Съюза на математиците в България

Златни медали и грамоти за чудесно показване завоюваха Мария Кирилова от 11 клас с отчета си „ Робот с изкуствен интелект 3D AI Robot” и Анакин Али от 11 клас с плана си „ TiHub - автоматизирана платформа за оценяване “ на Ученическата сесия на 51. Пролетна конференция на Съюза на математиците в България, която се организира от 5 до 8 април 2022 година в гр. Трявна.

С грамоти за МНОГО ДОБРО показване бяха удостоени Светлозара Кирова и Никол Георгиева от 10 клас за своята разработка „ Математиката в балетното изкуство “, Есра Тейкова от 8 клас за плана си „ History of Computer Science and Math “ и Рая Христова и Ния Нейкова от 10 клас за уебсайт си „ Sunset Diary “.

В конференцията участваха възпитаници от цялата страна със свои разработки в региона на математиката, информатиката и осведомителните технологии.

От град Русе в влиятелната конференция се включиха 7 възпитаници от МГ „ Баба Тонка “ с 5 плана. Научен началник на учениците е Сюзан Феимова – старши преподавател по информатика и осведомителни технологии в Математическа гимназия „ Баба Тонка “.

Русенските възпитаници се показаха отлично. Те сполучливо пребориха мощната конкуренция и завоюваха най-високите оценки на конференцията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР