Два неправилно паркирани автомобила направиха преди дни страховито задръстване при

...
Два неправилно паркирани автомобила направиха преди дни страховито задръстване при
Коментари Харесай

Двама паркират, вгорчават деня на 20

Два погрешно паркирани автомобила направиха преди дни страховито запушване при Централния пазар. Наш екип се отзова на място по сигнал на пострадали, които държаха да забележим персонално какво се случва, когато някой не се преценява нито с разпоредбите, нито с близките., написа " Марица ".

Повод за недоволството им бяха сребрист „ Мерцедес “ и тъмносин „ Фиат “. След като до тях се наложи да спре бус, зареждащ със стока магазин за хранителни артикули, за към половин час придвижването в региона беше блокирано, а колоната от чакащи коли се проточи до някогашния ГУМ. Не липсваха псувни и клаксони. 

„ Тук всеки ден е по този начин, показа жена от прилежащ павилион. Зарязват си колите където им падне. Тръгнал за две марули или да изяде една баничка - стопира посред пътя. Другите да мислят по какъв начин да го заобикалят! “

Жената споделя, че една заран заварила бус, паркиран на тротоара пред павилиона <210> по този начин, че тя не могла даже вратата да си отвори и да влезе. Когато водачът пристигнал, му направила забележка, а той безочливо я попитал: „ Кой те е карал да правиш павилион тука? “. След това различен с виртуозна маневра заел плочник, обкръжен от три страни с преместваеми обекти и контейнери за боклук. Търговката и до момента се чуди по какъв начин е съумял да се провре, само че и се ядосва на нахалството му.

Работещи в региона удостоверяват, че общоградският проблем с неприятната дисциплинираност на водачите тук, в тази част на града, провокира доста проблеми. Обажданията на недоволните до 112 до момента не са давали резултат. Явно от колцентъра преценят случаите като маловажни. 

Трябва един „ паяк “ всеки ден да дежури към пазара, считат пострадали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР