Два камиона се удариха в района на 133-ти км на

...
Два камиона се удариха в района на 133-ти км на
Коментари Харесай

Ад на Тракия. Два камиона се удариха, километрична тапа

Два камиона се удариха в региона на 133-ти км на автомагистрала " Тракия ", посока Бургас, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Инцидентът провокира километрична опашка в сектора на автомагистралата, покрай разклона за Раковски.

Сигналът за злополуката е получен след 8.30 ч. Пострадал е лидерът на втория камион, основана е организация да бъде изваден от кабината благодарение на профилирана техника от чиновници на пожарната.
-->
Пострадалият водач към този момент се транспортира към болница за прегледи. Той е на 20 години. Другият лидер, на 27 години, е пробван за алкохол, резултатът е отрицатлен.

На място се прави оглед на местопроизшествието. По предварителна информация повода за злополуката е неспазена отдалеченост.

Движението се подкрепя на място от четири полицейски екипа.  Автомобили се пропущат единствено в скоростната лента. Малко преди 11 часа от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че камионите са изтеглени от пътното платно.

От полицията приканват водачите им да бъдат с нараснало внимание и да се движат със съобразена скорост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР