Два дни след чудото, 12-годишният Александър е добре и бързо

...
Два дни след чудото, 12-годишният Александър е добре и бързо
Коментари Харесай

Сашко проговори. Нови данни за състоянието му

Два дни след чудото, 12-годишният Александър е добре и бързо се възвръща, откакто 9 дни бе в неопределеност. Лекарите от „ Пирогов ”, където детето е настанено, дадоха детайлности за положението му.

" Сагата с детето завърши успешно…Направихме оценка на здравословното му положение, детето в доста положително положение, няма някакви пострадвания, които да имат директна заплаха за живота или здравето му, възвръща се, съответно, съгласно, несъмнено, главното му положение, което е. Смятаме, че всичко ще продължи и ще мине, както би трябвало ", заяви на брифинг тази заран шефът на " Пирогов " доктор Валентин Димитров.
-->
Сашко беше открит от доброволци на 19-и ноември край Радомир, близо девет дни откакто се загуби при разходка с татко си в локалната планина Голо бърдо.

" С него ще работят психолози и към този момент органите, които имат отношение към следствието, ще си свършат работата ", добави доктор Димитров. Все още е рано да се каже когато Сашко ще бъде изписан, който през днешния ден ще бъде трансфериран от реанимацията в болнична стая.

В неделя сутринта от " Пирогов " оповестиха, че 12-годишното момче е в устойчиво положение, без непосредствена заплаха за живота, само че е настанен в Детска реанимация, с цел да се наблюдават всичките му индикатори.

" Сашко е доста по-добре, възстановява функционалностите си, доста по-розови са му бузките, крачетата му имат естествена температура. Казва ми: " Тате, дай вода ". Захранваме го, системи са включени… Все още е доста изтощен ", показа през вчерашния ден и татко му Александър Цветков.

" Не мога да си показва, че моето дете може да издържи толкоз време навън. Той е свръхчовек. Не имах вяра във опциите му ", показа още той и благодари на тези доблестни мъже, " които върнаха живота на мен и на моя наследник ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР