Дупница. Заради национален протест Дупница остава без автобусен транспорт за

...
Дупница. Заради национален протест Дупница остава без автобусен транспорт за
Коментари Харесай

Заради национален протест Дупница остава без автобусен транспорт

Дупница. Заради народен митинг Дупница остава без автобусен превоз за времето от 10.00 часа до 12.00 часа, оповестиха от пресцентъра на Община Дупница . В този период от време се преустановяват всички автобусни транспорти на територията на община Дупница. Фирмите, които обслужват транспортните пакети от квотата на Община Дупница ще се включат в 10.00 часа, като дотогава ще извършват курсовете си по разписание. Причината за по-късното включване е матурите, като превозвачите правилно не желаят да основават проблеми на учениците и родителите им. До 12.00 часа се преустановяват курсовете по междуградските и междуселските транспортни схеми, след което придвижването ще бъде възобновено по разписание.
" Протестните дейности са по отношение на тежката икономическа обстановка, в която се намираме и невъзможността да обслужваме предоставените ни маршрутни написания, в резултат на високите цени на горивата, невъзможността да заплащаме полагащите се трудови хонорари и на чиновниците ни, желанието за разширение обсега и увеличение на цената на тол-системата, неналичието на субсидиране на слабонаселените места... ", се споделя в част от писмото на Конфедерацията на автобусните превозвачи до Община Дупница.
В народен проект, на доста места транспортните компании, извършващи транспорт на пасажери ще преустановят работа за времето от 9.00 ч до 17 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР