Дупница. Общинският съвет в Дупница ще проведе заседание от разстояние.

...
Дупница. Общинският съвет в Дупница ще проведе заседание от разстояние.
Коментари Харесай

Общинският съвет в Дупница ще проведе заседание от разстояние

Дупница. Общинският съвет в Дупница ще организира съвещание от разстояние. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Кюстендил от Общинския съвет в града. В часовия диапазон от 10.00 часа до 16.00 часа всеки от общинските съветници може да показа в деловодството на Общински съвет - Дупница запълнен и подписан формуляра за неприсъственото гласоподаване, който ще бъде изпратен на електронната поща, заявена от общинските съветници за връзка с Общинския съвет.

В дневния ред на съвещанието са включени 11 точки. Съветниците би трябвало да одобрят меморандум за съдействие сред Община Дупница, Фондация „ Тръст за обществена опция “, фондация „ Инвестиции в Община Пещера “ и Община Пещера. Предвидено е и приемането на общински годишен проект за младежта на община Дупница за 2022 година.

Ще бъде прегледана докладна бележка по отношение на установяване на претендентите за правосъдни заседатели за Окръжен съд-Кюстендил, които се оферират за избиране на Общото заседание на съдиите на Апелативен съд-София. Съветниците би трябвало да одобряват и стратегия за ръководство и предписание с парцелите общинска благосъстоятелност за актуалната година, както въвеждане на наложително предучилищно обучение за 4-годишни деца на територията на Община Дупница от месец януари на образователната 2021/2022 година. В рамките на съвещанието ще бъде гласуван пълномощник на общинската болница, както и шеф на общинското ВиК сдружение.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР