Думите на Николай Събев, който поиска оставката на съпредседателя на

...
Думите на Николай Събев, който поиска оставката на съпредседателя на
Коментари Харесай

Напусналият ПП Иван Христанов: Думите на Събев трябва да бъдат чути

Думите на Николай Събев, който изиска оставката на съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев, би трябвало да бъдат чути. Това съобщи някогашният народен представител от Политическа партия Иван Христанов=

„ Думите на Събев подсказват проблем, който изисква преоценка на дейностите на съпредседателите “, написа Христанов в обществената мрежа.

Той напомни, че преди два месеца се е отдръпнал, тъй като „ тонът на нападателна борба блокира опцията на страната да работи “.

„ Имаше и друга причина - отхвърлих изрично да вземам участие в скрит план за свалянето на управлението на Продължаваме промяната. Избрах да бъда чист пред съвестта си, пред хората на България и пред идеалите на демокрацията. Цената за това е висока и малко на брой дръзваме да я платим “, сподели още Христанов.

По-рано някогашният транспортен министър в кабинета „ Петков “ изиска оставката на Асен Василев и Даниел Лорер. Според Събев те би трябвало да изоставен и „ Продължаваме промяната “.

„ Ако са честни, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им би трябвало неотложно да си подадат оставките и да изоставен Политическа партия “, написа Николай Събев откакто стана известно, че обединението ПП-ДБ губи изборите с към 2 % от ГЕРБ-СДС. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР