Думите на Бойко Борисов, че ГЕРБ и ПП-ДБ са в

...
Думите на Бойко Борисов, че ГЕРБ и ПП-ДБ са в
Коментари Харесай

Пеевски предоволен: Борисов и Иванов ви го казаха! ДПС има роля и никой не я отрича

Думите на Бойко Борисов, че ГЕРБ и ПП-ДБ са в коалиция, а Движение за права и свободи също е част от тях бяха коментирани в парламентарните коридори от депутата на придвижването Делян Пеевски. „ Коалиция няма, както виждате. И господин Борисов, което ви е споделил доскоро – те работят дружно, ние също ги поддържаме по избрани тематики. Стабилизиращата роля на Движение за права и свободи никой не я отхвърля, видяхме господин Иванов го е споделил, и господин Борисов. Всичко го вършим, тъй като това е едно евроатлантическо държавно управление и това е вярното за България “, съобщи той. А на въпрос по какъв начин се назовава тази взаимна работа, Пеевски препрати публицистите към ГЕРБ и ПП-ДБ. „ Те споделят, че нямат коалиция, мисля че се вършат верните неща, ще забележим по-нататък “, сбит бе депутатът.
По тематиката с конституцията всичко било изчистено. „ На 6 ще е първото гласоподаване, на 6 декември – второто. На седми – гласоподаване и новата конституция ще бъде призната “, заключи той.
На въпрос по отношение на желанието на Българска социалистическа партия да изиска връщане на възбраната за импорт на зърно от Украйна, той разяснява, че всеки има право да прави своята политика. „ Движение за права и свободи каквото има, го гласоподава към този момент. Поздравявам държавното управление, че през вчерашния ден се схванаха и доближиха до рационални решения и двете страни “, добави той за разбирателството, което ден по-рано кабинетът и зърнопроизводителите реализираха. Той се надява каквото има за доизчистване през днешния ден да бъде подписано. На въпроса Дали би трябвало да има меморандум, той сподели: „ Това, което разбрахме мисля, че министър председателят Денков и финансовия министър би трябвало да подпишат с тях “.
След 20 година отпред на Кърджали Хасан Азис няма да е претендентът за кмет на Кърджали, локалната конструкция издига за там Ерол Мюмюн. На въпрос за рокадата Пеевски уточни, че „ постоянно би трябвало да има обновяване “. „ Благодаря на господин Азис за това, което е направил. уповавам се новият кмет да продължи и да направи по-добри неща за Кърджали “, добави депутатът, представен от „ 24 часа “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР