Думата парламент“ означава да се говори, а не да се

...
Думата парламент“ означава да се говори, а не да се
Коментари Харесай

Бойко Борисов скастри депутатите: Спрете да си правите номера! Още преди 3 години предупредих…

„ Думата „ парламент “ значи да се приказва, а не да се блокира говоренето. Още преди три години предизвестих – когато вдигнеш пестник и тръгнеш срещи легално определени партии… ето го резултата.
Нито едно деяние, обвързвано с Паметника на руската войска, не бе законно. Изобилстваше с нелепост. Днешното събитие в Народното събрание (НС) е несъответстваща и обидна за Народното събрание “ – по този начин водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява баталните подиуми, разиграли се в Народното събрание, предава Блиц.
„ В същото време, ние имахме и за наслада, гласувахме точката, която, нали всички приказваме, че желаеме да сме в Шенген. Падането на таксата в двата закона – 20 лв., е чаканият сигнал, и в този момент ще приказвам и с сътрудниците.
И в Австрия, и в Унгария, да спрем по тази тематика за Шенген, изключително с Унгария, която Виктор Орбан я сложи като наложително, нали по този начин? Днес, ние успяхме да гласуваме “, добави той.
„ Моят зов към сътрудниците е да спрат да е наскърбяват, да се дърпат и да си вършат номера.
Нека си вършим работата, за която сме изпратени, тук е работата да се наговарят политиците и дано имат достъп до микрофоните “, разясни още Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР