Думата независимост има смисъл и трябва да се борим за

Думата независимост има смисъл и трябва да се борим за ...

Мика Зайкова с катастрофален коментар за държавата


"Думата независимост има смисъл и трябва да се борим за нея, иначе няма смисъл да правим каквото и да е. Хората са отчаяни, те видяха, че от 10-тина години не се случват сериозни неща, не идват сериозни инвеститори. Стачка може да бъде вдигната, стига да мотивираш хората, да им кажеш - елате с нас и ние ще победим." - изрази мнение Мика Зайкова от ИТН по 7/8 тв. 

"Ние винаги сме се борили за победа и синдикатите сега трябва да го правят, но срещу тях всичко е корупция - като си платиш и нещата спират, така не може.

Така независимост, така правда не се защитава. А тази корупция отрови цялото общество, просто го отрови. И ние в ИТН си мислехме, че след като не може отвън, отвътре ще можем да разбием корупцията. Видяхме, че не е лесно, че е трудно и другите партии на протеста не пожелаха да се присъединят.

Ние имахме много добре подготвени специалисти, вече не е така, защото образованието ни е зле. От 5-то място в света сме на 88-мо от 165 държави. И специалистите вече не са такива, каквито бяха.

С евтина работна ръка решиха да привикат инвеститори и дойдоха мошеници. Да, американците за евтина работна ръка отидоха при китайците, но китайците прибраха технологиите и сега могат да ги бият, но нашите не го направиха, хора които могат да бъдат подкупни, за жълти стотинки се продадоха за комфортен живот. 

А при Бойко Борисов корупцията влезе в разцвет. Но има хора, честни, които искат нещо да направят за България." - изля си душата депутатката. 

Източник: standartnews.com