Дуейн Джонсън - Скалата призна, че не изключва идеята някой

...
Дуейн Джонсън - Скалата призна, че не изключва идеята някой
Коментари Харесай

Скалата вдигна мерника на Джо Байдън

Дуейн Джонсън - Скалата призна, че не изключва концепцията някой ден да се кандидатира за президент на Съединени американски щати. Единственото изискване - хората да желаят това.

" Бих помислил да се кандидатирам за президент в бъдеще, в случай че хората желаят това. Наистина го мисля и по никакъв метод не се майтапя. Но това изцяло зависи от народа ", призна екшън звездата в изявление за USA Today.

Актьорът и преди е намеквал за евентуално политическо бъдеще. Намеците му дори бяха одобрени от феновете му. За първи път някогашният кечист разкри намерението си да се кандидатира преди четири години. Тогава той искаше да смъкна Доналд Тръмп. Скалата не предприе никакви дейности, само че реализира задачата си: на изборите предходната година Тръмп загуби от Джо Байдън.

" Наистина бях изумен. И това е толкоз мотивиращо. Но мисля, че би трябвало да се замислим за какво. Знаете ли, доста хора желаят да видят друго управление през днешния ден - само че не просто друго, а по-добро водачество, нали? ", счита той.

" Мисля също, че през годините станах човек, с който доста хора се разпознават: ставам рано заран, отивам на работа и извозвам време с сътрудниците си, грижа се за моето семейство. Обичам да се грижа за хората. И мисля, че такива неща в действителност са близки до хората, изключително през днешния ден ", съобщи Скалата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР