Дрю Баримор разказа за това, че не е правила секс

...
Дрю Баримор разказа за това, че не е правила секс
Коментари Харесай

Дрю Баримор разкри защо не е правила секс от 6 години

Дрю Баримор описа за това, че не е правила секс от раздялата си с Уил Копелман през 2016 година в нова обява в блога си.

47-годишната актриса разкри, че е чула някой да приказва за нея и да споделя, че „ ненавижда секса “ и разясни, че през годините след раздялата просто не е правила секс, тъй като се е фокусирала върху себе си и връзката с дъщерите си Олив, 10 година и Франки, 8 година
                             

Въпреки че Дрю показа, че не е имала интимна връзка след развода си, сега тя в действителност се радвала на това да опознава себе си, вместо да преследва нови връзки или секс. „ Имах достойнството и удоволствието фактически да работя върху себе си и да науча какво е родителството - нещо, с което не бях напълно наясно с израстването си “, написа тя.

Отглеждането на дъщерите ѝ явно е било сериозен фокус и тя е на “напълно друго място “ в живота, що се отнася до връзките. „ Не съм човек, който има потребност от секс и би трябвало да излиза непрестанно и да се ангажира с разнообразни хора. Аз съм човек, който е надълбоко предан на насърчаването на метода, по който младите девойки, моите дъщери и аз като жена би трябвало да действаме в този свят “, написа тя. „ Трябваше да запазя целибат и почитание към себе си, с цел да открия какво би било нашето ново обикновено семейство. ”



Актрисата сподели също, че би желала да е имала сходни прозрения през младите си години и че е гледа на “секса като на израз на обич, а не като на същността на любовта “, само че в този момент е доста щастлива с вероятността си. „ Изживях доста богат и пълностоен живот. Въпреки това, след две деца и разлъка с татко им, която ме накара да бъда внимателна, имах удоволствието да изместя фокуса си, когато става въпрос за обич към себе си и двете ми дъщери. Знам, че това не включва мъж “, изясни тя.



Публикацията в блога на Дрю идва съвсем месец откакто тя призна, че не е правила секс от шест години в своето токшоу през септември. Дрю обсъждаше признанието на Андрю Гарфийлд, който разкри пред нея, че не е правил секс шест месеца, с цел да се приготви за своя роля. Тогава Баримор показа, че самата тя не е имала интимни връзки от цели 6 години и 6 месеца за нея в действителност не са доста.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР