Другите акценти в селекцията са доминирани от коледна тематика, в

...
Другите акценти в селекцията са доминирани от коледна тематика, в
Коментари Харесай

Смях с Доктор Дулитъл в А1 Видеотека през ноември

Другите акценти в селекцията са доминирани от коледна тема, в двата полюса на жанровете – от романтика до трилър

През ноември клиентите на от всички възрасти могат да прекарат прелестно време пред телевизионния екран, проследявайки невероятните завършения на Доктор Дулитъл в едноименния филм от 2020 година. В основната роля на популярния доктор, който приказва с животните, е не по-малко популярният Робърт Дауни-Джуниър. В звездния актьорски състав е също и Антонио Бандерас, в ролята на Крал Расули. Гласовете, озвучаващи четириногите герои на кино лентата, също принадлежат на някои от най-известните звезди от филмовия свят – Емма Томпсън, Селена Гомез, Рами Малек, Марийон Котияр и други.

Историята във кино лентата се развива седем години откакто ексцентричният лекар е изгубил брачната половинка си. Известният доктор и ветеринар на кралицата на Англия, Доктор Дулитъл, се е изолирал зад високите стени на имението си, само в компанията на обичаните си екзотични животни. Когато Кралица Виктория се разболява тежко, на Доктор Дулитъл се постанова да предприеме рисково пътешестване към митичен остров в търсене на вълшебно лекарство. Към смелото му странствуване се причислява младият и самоназначил се за негов чирак Томи, както и необикновена разнородна група от негови другари – животните. В необикновената „ експедиция “ се включват тревожната горила Чи-Чи, въодушевената, само че с не изключително високо IQ патица Даб-Даб, дует цинични щрауси, екзалтираната полярна мечка Йоши. Доверен консултант на Дулитъл е решителният и непоколебим папагал, Полинезия. Възвръщайки остроумието и смелостта си, Докторът се сблъсква със остарели съперници и открива нови чудати създания, а пътуването се трансформира в най-епичното премеждие на живота му.

Сред другите акценти в селекцията на А1 Видеотека за ноември господства коледната тема, която може да бъде както жизнерадостна и сантиментална, по този начин и мрачна и смразяваща кръвта. И двата вида коледни филми с хитови заглавия - сантименталната комедия „ Последната Коледа “ и трилъра „ Черна Коледа “ са измежду акцентите на видеотеката през ноември.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР