Другарю Борисов, Когато ти още беше блед ремсист- комунист и

...
Другарю Борисов, Когато ти още беше блед ремсист- комунист и
Коментари Харесай

Николай Марков: Другарю Борисов, ти си причината за насипното състояние на държавата

" Другарю Борисов,
Когато ти още беше бледен ремсист- болшевик и върл зложелател на демокрацията, децата учеха в чисти, топли и красиви учебни заведения, в които имаше лекарски и зъболекарски кабинети със съответните висококвалифицирани, за времето си, медицински експерти в тях. Учителската специалност беше уважавана и оценена по достолепие ", написа експертът по национална сигурност.
" Профилактиката на здравето на децата работеше като швейцарски часовник. Имаше голяма професионална отговорност, както и зимни и летни училищен лагери, където децата се социализираха, спортуваха и водеха здравословен метод на живот.
 Николай Марков: Липсата на задоволително О2 в лечебните заведения е закононарушение Николай Марков: Липсата на задоволително О2 в лечебните заведения е закононарушение
" Основната субстанция нужна на човек, с цел да живее е кислорода. Без него, изключително в животозастрашаващи здравословни положения, лета...
Хранеха се в училищен столове с топла и питателна храна, приготвена с изцяло екологични артикули. Образованието беше на доста високо равнище, децата и родителите им бяха здрави хора - както физически, по този начин и душевен.
Държавата България се грижеше за тях и те усещаха тази грижа и внимание. Всички мечтаеха по собствен неповторим метод. Четяха книги, освен това направени от същинска хартия и се извиваха опашки пред книжарниците - местата на които се продаваха книги, в случай че ти към момента не знаеш това място.
Днес учат в землянки, другарю Борисов, не тогава! И тъкмо ти си повода за това насипно положение на страната и децата ни ", приключва той.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР