Дрога в кърмата, успокоителни и хранене на домашни котки с

...
Дрога в кърмата, успокоителни и хранене на домашни котки с
Коментари Харесай

Исус втрещи в „Съдебен спор“: Жена ми успокоява бебето с дрога в кърмата! А пред камера ще покажа…

Дрога в кърмата, успокоителни и хранене на домашни котки с лястовички намеси забележителният 986-ти епизод на „ Съдебен спор “ по Нова тв. Ищецът Исус Кръстев е в предаването с иск да вижда двумесечната си щерка – майка й Ванеса и нейното семейство желали да му лишават родителските права. Причината – пиел два типа успокоителни в неограничени количества – по 10 хапчета дневно и предложи да показва пред камера.
Понеже страда от хронично безпаричие Исус е продал „ косата и брадата си “ на влогъри от тик ток. Те го обръсват посред улицата пред камера против 50 лева Освен за парите, Исус се е подложил на опита и поради славата – желае да стане „ филмар “, т.е. прочут.
Проблемът не свършва дотук – приятелката му Ванеса Петрова, с която имат щерка, открива революционен метод да успокои рева на новороденото – да пуши трева и да успокоява детето посредством кърмата. Ванеса отхвърли това обвиняване, само че призна, че е пропушвала марихуана преди, поради което сътрудникът Исус й забил пестник, написа България Днес.
В кашата е заплетен и бащата на Ванеса, Валери Петров. Именно тъстът на ищеца подклаждал щерка си да го напусне и й разрешавал да приема опиати до момента в който кърми.
Пред камерата на Жоро Игнатов се появи и бабата на Ванеса от с.Сомовит. Тя упрекна Исус, че не се е прибирал при половинката си и при преди малко роденото си дете по три дни.
Исус се отбрани по прекомерно забавен метод – купонясвал е с Трета бригада. Това е строителна бригада като името на компанията бе цензурирано. Трета бригада пие крепко – след запоя на Исус са му били нужни три дни, с цел да изтрезнее и да се прибере вкъщи в порядъчен тип.
Таткото на булката, Валери пък също има тресчици за дялане. Стрелял по лястовички с противозаконна ловна пушка и си хранел котките с улова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР