Древни енергии, бликащи на талази в различни места из Родопите,

...
Древни енергии, бликащи на талази в различни места из Родопите,
Коментари Харесай

Древни енергии в Родопите спасяват Земята

Древни сили, бликащи на вълни в разнообразни места из Родопите, са крепители на равновесието на Земята. Те се свързват с други сходни места из планетата, гласят теории на екстрасенси, подкрепяни от от ден на ден обичайни учени. Едно от тези места е Белинташ, намиращо се на 30 км югоизточно от Асеновград, написа в. "Астро Телеграф ".

Белинташ е място, което е светилище за разнообразни култове от най-малко 5 000 години преди Христа. Някои откриватели го насочат даже преди тракийската ера, когато по нашите земи са се разполагали обгърнати в мистерии цивилизации. Някои считат, че тук в дълбока античност и още преди познатата ни история е имало площадка за кацане на извънземни. От нея в този момент са останали единствено едни големи дупки. Част от тях се пълнят с вода. Те в никакъв случай не пресъхват, даже в най-големите суши. Експерти и екстрасенси са мерили силите към тези дупки и настояват, че няма друго място у нас или на Земята, на което те да са толкоз мощни. Тук напряко бушуват урагани спрямо останалите места.

Има и митове по какъв начин тук е бил закрепен кивотът на Ной, който е избавил героя и фамилията му от библейския потоп. Има и много ниши, които в действителност наподобяват като места, които са държали нещо голямо - кораба или пък различен обект.

Тук в прастари времена е имало поредност от светилища, отдадени на боговете на природата и лекуването. През другите столетия названията им са се сменяли. Когато царството на бесите се ускорява, тук е направено светилище на господ Сабезий. Той е тракийският настойник на растителността и изобщо на природата, на земеделието и лекуването. Тук са правени от незапомнени времена ритуали на здраве. И през днешния ден някои считат, че силите на античното светилище, което е разрушено в римската ера, им оказват помощ. Твърдят, че е потребно да полегнат на нагретите от слънцето скали и да се потопят във водите на дупките. Казват, че това е изключително потребно на Еньовден и след Илинден до Кръстовден.

Тук вечерно време постоянно се вижда зарево. Някои настояват, че това са извънземни. Други споделят, че става въпрос за антични призраци. Трети пък считат, че това са духовете на пазителите на Земята и на това място.

Независимо дали и в какво има вяра човек, Белинташ е от местата, които си заслужават всеки да посети най-малко един път в годината. Най-малкото природата е тази, която подарява със сили от сходни визити.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР