Дрехите са начин жената да заяви своето присъствие и своята

...
Дрехите са начин жената да заяви своето присъствие и своята
Коментари Харесай

Жените с власт и техните дрехи

Дрехите са метод дамата да съобщи своето наличие и своята персона. И това няма нищо общо с модата – доста от дамите с изразителен персонален жанр не са и в никакъв случай няма да бъдат фешън икони. Това не им пречи да създадат от стила си на обличане собствен език, с който да внушат на близките чувство за власт и престиж.Изложбата Women Fashion Power, която можеше да се види до април в музея на дизайна в Лондон, споделя точно за тези дами. На пръв взор несъвместими персони като Маргарет Тачър, кралица Елизабет, Коко Шанел, Лейди Гага, Заха Хадид и Вивиан Уестууд ще бъдат обединени под един знаменател – неповторимия си персонален жанр. Изложбата ще включва облекла, фотоси, изявленията и филми, с които да се изясни „ образният език “ на облеклата на дамите с власт.

Един от експонатите ще бъде фамозният наследник костюм на Маргарет Тачър, който тя е обличала неведнъж. Самата изложбена повърхност е завършена от Заха Хадид благодарение на Вивиан Уестууд.

Едва ли някое момиче подценява силата на подстрекателство на външния тип. Все отново е любопитно да се надникне и в дрешника на тези дами, които светът помни освен с делата, само че и с облеклата им.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР