Дразнещата и пренебрежителна изява на крайнодесния италиански министър на вътрешните

...
Дразнещата и пренебрежителна изява на крайнодесния италиански министър на вътрешните
Коментари Харесай

Скандал между външни министри заради бежанците

Дразнещата и пренебрежителна изява на крайнодесния италиански министър на вътрешните работи Матео Салвини на среща в Европейски Съюз в петък докара до недипломатично експлоадиране от люксембургския външен министър Жан Аселборн.
В клип, споделен на неговия профил във Facebook, Салвини оспорва концепция, за която той сподели, че е изразена от Аселборн - че Европа се нуждае от имиграция заради застаряващото си население.
" Имам напълно друг мироглед. Аз съм в държавното управление, на което заплащат моите съграждани, с цел да насърчим нашите лични младежи да имат деца... и да не изкореняваме най-хубавите младежи в Африка ", се вижда да споделя Салвини на среща на министрите на вътрешните работи на Европейски Съюз във Виена, която беше закрита за пресата.
" В Италия усещаме, че е належащо да помогнем на децата ни да създадат повече деца. А не да имаме нови плебеи, които да заменят децата, които към този момент нямаме ", продължи той.
На напред във времето във видеото, Аселборн, седнал на две места от Салвини, възкликва: " Това е прекомерно надалеч! ", съобщи БГНЕС.
Независимо от това, италианският вътрешен министър продължи: " Ако в Люксембург се нуждаете от по-голяма имиграция, избирам да запазя Италия за италианци и да стартираме още веднъж да имаме деца ".
Аселборн, очевидно разчувствуван, прекъсна Салвини в този миг.
" В Люксембург, господине, имаме десетки хиляди италианци! Те идват като мигранти, те работят в Люксембург, тъй че в Италия ще имате пари за вашите деца ", сподели той, добавяйки " по дяволите “! ".
" Някой с положителни маниери би ми разрешил да приключа да приказвам ", сподели Салвини, който продължи своите офанзиви против трафикантите на хора.
По-късно той споделя епизода в един пост във Facebook, отбелязвайки, че Аселборн „ не го е приел добре “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР