Драстично намаляване на данъците е планирал Николай Василев в приоритетите

...
Драстично намаляване на данъците е планирал Николай Василев в приоритетите
Коментари Харесай

Николай Василев: Планирах намаляване на данъците

Драстично понижаване на налозите е възнамерявал Николай Василев в целите си като министър председател на " ИТН ". Той, зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов и Филип Станев дават брифинг в Българска телеграфна агенция, с цел да отговорят на всички въпроси, свързани с номинацията на кабинета на Има Такъв Народ и оттеглената кандидатура на Николай Василев. Причината това да се случи бе по думите на Слави Трифонов голямата мръсотия, която в последните дни се изля върху Василев.

Предвиждах понижаване на налог облага от 10 на 9 %, понижаване на налога върху приходите от 10 на 9 на 100, заяви Василев. Той възнамерявал да предложи събаряне на Данък добавена стойност от 20 на 18 % и 5 на 100 налог за интернационалния туризъм.

Аз съм създателят на концепцията за приватизация на ББР, заяви Николай Василев. И посочи: Тази концепция не ми е хрумнала в този момент, това е моя позиция от 2002, има я в моите книги.

Ако бяхме получили поддръжка, това щеше да бъде най-реформаторския и най-модерен кабинет в българския преход, кабинетът който щеше да работи с най-висока скорост. Това щеше да е държавно управление с ДНК на бъдещето, безапелационен бе Василев.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР