Драмите във властта продължават. Извънредният коалиционен съвет, който се очакваше

...
Драмите във властта продължават. Извънредният коалиционен съвет, който се очакваше
Коментари Харесай

Драмите във властта продължават. Отмениха коалиционния съвет

Драмите във властта не престават. Извънредният съдружен съвет, който се очакваше да се организира в неделя, се анулира, заяви Нова тв, базирайки се на свои източници. По-рано през днешния ден депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов заяви, че съвет ще имаме и даде детайлности за тематиките на съвещанието.

Представителите на четирите партии във властта - Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България, ще се съберат във вторник, който е първият работен ден след първомайските празници.

Партиите в ръководството ще разискват дали ще има обезщетения на бизнеса поради предстоящото нарастване на цената на газа и дали ще изпратим оръжие на Украйна.

Вицепремиерът и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е безапелационна, че в случай че се вземе решение за изпращане на оръжие за Украйна, социалистите ще изоставен обединението. На другия полюс е " Демократична България ", която държи непременно да се изпраща и оръжие, и друга помощ за Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР