Драмите в Хелс Китчън“ продължиха с пълна сила. Първо Иван

...
Драмите в Хелс Китчън“ продължиха с пълна сила. Първо Иван
Коментари Харесай

Потресаваща простотия! Пренаписаха историята в Хелс Китчън

Драмите в „ Хелс Китчън “ продължиха с цялостна мощ. Първо Иван натри носа на Васил с испанската вечеря, която преди този момент началник Лоренцо сподели по какъв начин би трябвало да бъде сготвена.

След като се провали, Васил смъкна куртката и постави оранжевата престилка, а Асен пък не можеше да повярва, че е останал втори след Иван.
-->
В същото време Мацоев заведе алените на страхотна вечеря в неговото русенско село Бабово, където готвачите бяха посрещнати от лелята и чичото на Мацоев с италианска вечеря, лазяня и 12-годишна кайсива ракия.

Завръщайки се в Кухната на Ада Цветомира сподели своята невежест. След като призна пред началник Ангелов, че във врачански музей е виждала разнообразни съдове от траките, той я попита какво знае за Панагюрското златно богатство.

Това е съкровището от прабългарите, същиса шефа с отговора си Цвети. Виктор Ангелов се хвана за главата и тогава Цветомира продължи: От Панагюрище е. Абе, напряко, мани, мани, излагация, нека даскалите ми да не гледат.

Панагюрското богатство има 9 златни предмета, а в твоята паница би трябвало да има 4 златни предмета. Врачанското златно богатство, сподели Ангелов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР