Драмата с живота на Мира Добрева приключи с хепиенд, но

...
Драмата с живота на Мира Добрева приключи с хепиенд, но
Коментари Харесай

Драмата. Близките на Мира Добрева още са в шок!

Драмата с живота на Мира Добрева завърши с хепиенд, само че не е било напълно по този начин за околните й, които изживяха тежки мигове.

Мира Добрева несъмнено е благословена, откакто мина през огромно тестване и битка за живота си, а това, което се случва към този миг с нея, сигурно кара околните й да си поемат мирис след преживения смут, написа Шоу Блиц.
-->
Популярната ни журналистка претърпя незабавна интервенция на корема в " Пирогов ", след която бе сложена в медикаментозна кома. Животът й е бил в заплаха, а това, което споделя щерка й Лора, няма да остави безучастен никого.

Впоследствие щерка й Лора призна, че Мира е направила изострен перитонит след нанагорнище до Рилските езера. Към днешна дата би трябвало да си е към този момент вкъщи под непрестанните грижи на фамилията си.

Новината за положението й провокира за минути вълна от съпричастност в обществените мрежи, където феновете на Мира Добрева изживяха същински смут, до момента в който стане ясно, че тя е предходна през сериозните моменти и се е преборила за живота си.

" Ще се оправим, благодаря на всички съпричастни с болката ни хора ", показа още дъщерята на журналистката, която първа заяви за положението й в страницата й във фейсбук. А малко преди този момент написа с доста страст: " Мам, роди се още веднъж! Живееш втори живот "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР