Драмата с инцидента с взрив в София доби още по-шокиращо

...
Драмата с инцидента с взрив в София доби още по-шокиращо
Коментари Харесай

Слави потресен от взрива в София! Кой е оцелял на косъм

Драмата с случая с гърмеж в София доби още по-шокиращо продължение.

Днес в в жилищна постройка на ул. " Козлодуй " в столицата избухна батерия на електрическа тротинетка и аргументи пожар. Междувременно стана ясно, че апартаментът е на китариста от " Ку-Ку бенд " Цветан Недялков. 
-->
Днес е огромен ден. Днес е извънреден ден. Днес е удивителен ден, тъй като моят сътрудник и другар Цветан Недялков, с който сме дружно от 30 години и неговият наследник Мартин, имаха най-големия шанс на света. Те оцеляха след гърмеж на литиево-йонна батерия. Това написа Слави Трифонов във Facebook. 

Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба. Взривът избива прозорците и подпалва жилището. Но, с помощта на шанса, на Бог, или на който там написа какво да се случи на всеки един от нас, моят сътрудник и другар и популярен китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави. Ако им се беше случило нещо, напряко не знам какво щях да направя, написа Трифонов. 

Пиша тези редове, с цел да ви насочва сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, само че не задоволително, с цел да могат да ни предпазят от такива произшествия. Инциденти, които могат да станат нещастия. Така че - внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм благополучен, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!, добави още Слави Трифонов. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР