Драго се бори с противоречиви чувства. От една страна –

...
Драго се бори с противоречиви чувства. От една страна –
Коментари Харесай

Ще се обединят ли Филип и Денис в Братя

Драго се бори с спорни усеща. От една страна – не се е отървал от своите съмнения по отношение на появяването на Филип и личността му като цяло. От друга страна, обаче, той усеща, че има потребност от диалозите с него и тази връзка му се отразява все по-добре, тъй като оказва помощ да подреди пъзела от детството си. Филип пък вижда много от своите качества в сина си, само че също е толкоз комплициран, че към момента не може да осмисли и овладее страстите, които бушуват в него, а това мощно го тревожи. Без даже да осъзнават, двамата са обединени от надълбоко скритата болежка по предишното, с която години наред са се опитвали, само че не са съумели да се оправят. Могат ли татко и наследник да не помнят раните и да намерят общ път, обединявайки своите две бизнес империи? Или това е невероятно, поради страховете, от които са захласнати и двамата?

Още по-притеснен е вторият татко на Драго – Велин, който е в суматоха,  след както научава за завръщането на Карамитев в България. Той не може да повярва, че Снежа му е гласувала доверие и се среща с него, само че още повече го унищожава обстоятелството, че Филип търси метод да се сближи и със сина си, който е изоставил още като бебе. Отчаян, Велин се пробва да се види с Драго, с цел да му опише за опасенията си. За какво тъкмо желае да го предизвести? Дали ще бъде признат и чут?

Антимафиотите са озадачени от затишието на пазара за синтетична дрога. Разследването на колите за спешна помощ от частната здравна помощ е в задънена улица, а инспекцията в склада за възглавници не дава нужните доказателства, че компанията, която ги създава, има нещо общо с търговията с амфетамини. Следователите към този момент са притиснати от началството, което от дълго време чака резултати от проточилото се следствие, което не води до нищо. Инспектор Йосифов и сътрудниците му се вземат решение на изненадваща спецакция, с която се надяват на триумф. Накъде е ориентирана офанзивата им и дали най-сетне ще ги поведе във вярната посока, или ще ги закопае още повече?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР