ДПС във всички проявления на законодателната работа - както на

...
ДПС във всички проявления на законодателната работа - както на
Коментари Харесай

Илхан Кючюк с формула за съдебната реформа. Първата стъпка

ДПС във всички проявления на законодателната работа - както на национално, по този начин и на европейско равнище, трайно и поредно упорства за разговор, в името на подсилване на българските институции и използването на правилата на правовата страна. Това написа във Facebook водачът на европейските либерали Илхан Кючюк. Той уточни пътя за осъществяване на правосъдна промяна в България и съобщи, че той стартира с разговор.

Вместо политическо говорене и взаимни обвинявания, ни е нужна споделена политическа воля, съобщи Кючюк. И акцентира: „ Убеден съм, че само с разговор сред политическите сили, които в действителност търсят трайни отговори за правосъдната ни система, можем навреме да решим комплицираната задача, която стои пред нас и да се оправим с идните провокации. ”.
-->
Ето целия пост на Илхан Кючюк:

Движение за права и свободи във всички проявления на законодателната работа - както на национално, по този начин и на европейско равнище, трайно и поредно упорства за разговор, в името на подсилване на българските институции и използването на правилата на правовата страна.

Вместо политическо говорене и взаимни обвинявания, ни е нужна споделена политическа воля. Така ще създадем нужните стъпки за ефикасни, работещи и устойчиви промени и механизми за отчетност, в отговор на рекомендациите на Съвета на Европа, Венецианската комисия, Европейската комисия и евроатлантическите ни сътрудници.

Движение за права и свободи неведнъж предлага съответни промени за гарантиране на върховенството на правото, с които да се преодолеят рестриктивните мерки, дължащи се на конституционни спънки. Убеден съм, че само с разговор сред политическите сили, които в действителност търсят трайни отговори за правосъдната ни система, можем навреме да решим комплицираната задача, която стои пред нас и да се оправим с идните провокации.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР