ДПС подкрепя изгонването на дипломати, които се занимават с дейност

...
ДПС подкрепя изгонването на дипломати, които се занимават с дейност
Коментари Харесай

ДПС с позиция за руските дипломати. Карадайъ закова с въпрос Петков

ДПС поддържа изгонването на дипломати, които се занимават с активност застрашаваща националната сигурност на Република България. В частност приказваме за съветските дипломати. Движение за права и свободи поддържа изгонването на дипломати, които се занимават с активност, застрашаваща националните ползи на Р България. Много изрично и ясно желая да се знае. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на ексклузивен брифинг в Народното събрание. Повод са следващите внушения по адрес на Движението, направени от кръга на медийния монополист Иво Прокопиев по отношение на последния дипломатически скандал, който се развихря в България, акцентира Карадайъ.

Второ – това би трябвало да се прави в границите на интернационалното и националното право, в границите на разпоредбите, на националното законодателство, сподели още водачът на Движение за права и свободи.

Но незабавно желая да прибавя, че това, което чухме нощес от службите по късните часови, буди огромна паника дали се съблюдава националното законодателство. Затова през днешния ден Кирил Петков и Асен Василев трябваше да бъдат в пленарната зала, с цел да кажат каква е фактическата картина и истината, безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи.

Трето – откогато Кирил Пеков и Асен Василев влязоха на терена на политиката в България, от май месец предходната година, се случи нещо, което не е обикновено. Не е обикновено лъжата да е норма. Не е обикновено клетвопрестъпничеството да се афишира за морал. Не е обикновено нарушаването на конституцията и законите на страната да се обвяват за национализъм и за народен приоритет стига да се прави от верните хора като Кирил Петков и Асен Василев. Това не е обикновено, възмути се Мустафа Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи насочи апелът към всички виновни медии и български жители: „ Да възстановим нормалността в политиката и да изобличим лъжците и та политическия терен и въобще да спрем с лъжата. ”.

Кирил Петков и Асен Василев би трябвало да бъдат тук, в Народното събрание, с цел да изясним какви дейности са правили, дали са в границите на закона. Защото ние сме за изгонването на дипломати, които правят активност, застрашаващи националната сигурност на България. Това е цяла процедура, още веднъж повтори Карадайъ. И напомни, че Европейски Съюз взе решение за обща политика и общи дейности по отношение на външната политика на общността от началото на експанзията на Русия в Украйна.

Запознахме се с ултиматума на дипломат Елеонора Митрофанова от медиите. Точно по тази причина би трябвало да забележим какви дейности са направени от страна на България. Затова ни е необходим министър-председателя и Асен Василев. Този ултиматум ние няма по какъв начин да го поддържаме, когато вършим законни дейности, с цел да гоним дипломати, извършващи активност, застрашаващи националната сигурност на България, акцентира още Мустафа Карадайъ.

Няма по какъв начин да поддържаме ултиматума, когато гоним дипломати, които заплашват нашата национална сигурност. Но за изясняване на цялата фактология през днешния ден в Народното събрание тук трябваше да бъдат кметвопрестъпниците, нарушителите на конституцията и законите на страната Кирил Петков и Асен Василев, заключи водачът на Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР